EN
Све категорије
_МГ_0191_ 副本
Приватни дизајн Носач за мобилни телефон са јаким усисом за ветробранско стакло на контролној табли аутомобила за иПхоне и самсунг

Приватни дизајн Носач за мобилни телефон са јаким усисом за ветробранско стакло на контролној табли аутомобила за иПхоне и самсунг


Детаљи производа

Модел брT11+S100
Назив производаСнажан усисни држач мобилног телефона за вентилациони отвор на ветробрану на контролној табли аутомобила, постоље за контролну таблу компатибилно са универзалним иПхоне 13 12 11 Про КСС Мак 8 Самсунг
УпотребаКонтролна табла аутомобила или стакло ветробранско стакло
Компатибилан телефонПаметни телефон од 3.5"~6.5"
Карактеристика КСНУМКС
Равна и глатка контролна табла: Ако је контролна табла равна и глатка, поставите усисну чашу директно на њу. (Подлога за инструмент таблу/црвена налепница је дизајнирана да створи равну површину, тако непотребну за равну контролну таблу).
Карактеристика КСНУМКСТекстурирана и неуједначена контролна табла: Контролна табла је за једнократну употребу. Пре него што монтирате усисну чашу на текстурирану или неравну контролну таблу, притисните јастучић јако 1 минут и оставите да инструмент стоји ТРИ ДАНА да би имао високу лепљивост.
Карактеристика КСНУМКСРедовно перите усисну чашу: испирање и сушење на ваздуху након дуже употребе може повратити њену лепљивост.
Карактеристика КСНУМКСНе препоручујемо наношење усисне чаше на кожне, зидне или снимљене стаклене површине јер су усисне чаше дизајниране са јаким вискозитетом и привлачношћу. У том случају, поставите га на ветробран или вентилациони отвор.
Примена КСНУМКСАко са прстеном користите тешку или робусну футролу за телефон, потребно је да уклоните прстен из навлаке за телефон.
Примена КСНУМКСИмајте на уму да дебљина задње стране кућишта телефона треба да буде мања од 0.24 инча. Није погодан за футроле за прстенове.

_МГ_0191_ 副本

Сродних производа

Пошаљи поруку